Over onze werkwijze

Wie is First Class Webdevelopment

First Class Webdevelopment is een jonge onderneming waarbij de nadruk ligt op het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van website en webapplicaties. Doordat wij de nieuwste technieken gebruiken loopt uw website minder risico op beveiligings lekken.

Wat gebruiken wij?

De software die wij ontwikkelen wordt geschreven in PHP. Dit is een open-source programmeer taal. De kans is zeer groot dat u wel eens een website heeft bezocht die geschreven is in PHP.
Naast PHP als programmeertaal gebruiken wij onder andere jQuery (javascript) en MySQL als database server. Dit zijn ook weer beide open-source projecten. Door het gebruik van deze open-source software is het voor u goedkoper om een website of web applicatie te laten ontwikkelen.

Bekijk hier onze pagina met open-source software.

Werkwijze

Als u geintresseerd bent in onze diensten dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte gesprek aanvragen. Wij komen bij u langs om uw wensen te inventariseren. Na deze inventarisatie krijgt u een offerte van ons met daarin de opdracht opgesplitst in kleinere onderdelen. Zo kunt u zien waar de meeste kosten in zitten.

Vraag nu een offerte aan