Websites

Een nieuwe website nodig?

Uw website is uw online advertentie. Waarmee u een groep potentiele klanten kunt aanspreken via niet te evenaren is via een folder of een ander communicatie middel. Een website is tegenwoordig veelal de eerste communicatie met uw klant en daar wilt u een goede indruk mee maken.
Een professioneel ontworpen website maakt hiermee het verschil ten opzichte van uw concurrent. Wij werken samen met verschillende ontwerpers zodat een website wordt gebouwd die past bij uw huisstijl en visie.

Het ontwerp

Tijdens het eerste gesprek zullen wij het doel van de website bepalen; moet deze informatief zijn of ook interactie met uw bezoekers bieden. Daarnaast bespreken we welke andere randvoorwaarden u heeft voor uw website. Zo is het mogelijk om op basis van een huisstijl een ontwerp te maken of op basis van voorkeur van kleuren en/of posities.
Met deze gegevens gaan wij de naar de ontwerpers die een basis ontwerp doen met verschillende variaties. Met deze ontwerpen komen wij daarna weer terug bij u, zodat u deze kunt beoordelen. Pas zodra het ontwerp is goedgekeurd wordt er gestart met de bouw van de uiteindelijke website op basis van het ontwerp. Tijdens de bouw kunt u nog eventuele wijzigingen doorgeven en deze zullen, waar mogelijk, verwerkt worden.

De bouw

Afhankelijk van de wensen en het budget wordt een keuze gemaakt op basis van welke techniek of software de website wordt gebouwd. Voor simpele informatie websites is het veelal voldoende om het ontwerp uit te werken voor het CMS WordPress. WordPress is een open-source website/webblog beheer systeem die vrij gebruikt mag worden.
Door het gebruikt van WordPress heeft u een compleet beheer systeem voor uw website, waarmee u uw website voortaan zelf kan beheren.

Voor websites die specifieke mogelijkheden moeten hebben voor hun bezoekers is het mogelijk de website compleet maatwerk te maken. In overleg wordt er bepaald welke onderdelen er beheersbaar moeten zijn of interactie moeten bieden aan de bezoekers. Op basis van deze gegevens wordt er een data-model ontworpen en wordt de software geschreven naar uw wensen.
De software wordt bij voorkeur op basis van het open-source framework Symfony gebouwd, maar andere frameworks zijn mogelijk.

Google Analytics

Standaard leveren wij onze websites met een Google Analytics implementatie. Google Analytics is een stukje software van Google, dat de bezoekers bij houdt op uw website. Zo kan u zien hoeveel bezoekers er op het moment zijn, en geweest zijn. Daarnaast kunt u de herkomst van uw bezoekers achterhalen en hoe ze op uw website zijn gekomen. Bijvoorbeeld via een zoekmachine.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Wij zorgen dat uw website op de zoekwoorden die u heeft gekozen wordt geoptimaliseerd. Zo proberen we met de website op een hogere positie te komen als een potentiele klant op dat woord zoekt. Hiermee kunt u voorkomen dat de klant niet bij uw concurrent terecht komt.