Webapplicaties

Wat is een webapplicatie?

webapplicaties zijn eigenlijk niet anders dan de programma's die normaal op uw computer geinstalleerd staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een administratie pakket, of een pakket waarmee uw uw klanten bestand bij houd. Een ander goed voorbeeld is eigenlijk een webmail client. Op uw computer gebruikt u wellicht Outlook, of Windows Mail. Online gebruikt u misschien Roundcube of Squirrelmail. Een webapplicatie is dus eigenlijk een normaal programma, maar dan bereikbaar via het internet. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om overal vandaan uw informatie of systeem te gebruiken.

Wat heeft u aan een webapplicatie ?

Voor uw onderneming heeft u veelal een administratie pakket op uw computer(s) geinstalleerd staan, en zodra u uw administratie wilt bijwerken dan heeft u toegang tot uw computer nodig. Dit kan veelal via een programma om de computer op de zaak over te nemen. Maar veel eenvoudiger is het nog om direct via een web-applicatie uw mutaties te verwerken.
De wijzigingen zijn dan direct verwerkt, en u heeft geen forse internet verbinding nodig, waardoor u het ook vanaf een mobiele werkplek met uw tablet kan doen.

Naast een administratie pakket heeft u waarschijnlijk voor uw onderneming een aantal bedrijfs-specifieke processen die geautomatiseerd kunnen worden. Uw werknemers werken misschien nog met pen en papier en er verdwijnt wellicht wel eens een document. Door dit proces te automatiseren kunt u voorkomen dat medewerkers hun notities of aantekeningen kwijtraken of dat iemand anders het niet kan lezen. Door het direct in een webapplicatie in te voeren zijn de gegevens direct op het kantoor beschikbaar en kunnen de gegevens niet meer kwijtraken.

Vrijblijvend gesprek

Heeft u interesse in een webapplicatie , maar weet (nog) niet helemaal wat er mogelijk is? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan, dan komen wij naar u toe om een inventarisatie te maken van de wensen. Aan de hand van de wensen wordt er een offerte gemaakt, en zo weet u binnen korte tijd wat er mogelijk is en wat het u gaat kosten.

Klik hier om een gesprek aan te vragen.